PADEL, HET BESTE VAN TENNIS EN SQUASH GECOMBINEERD.

Padel is een interessante combinatie van tennis en squash.

Heel opwindend en leuk om te spelen. En je hoeft geen atleet te zijn om er plezier aan te beleven.
Daardoor kan jong en oud genieten van deze opvallend sociale sport.

LEG UW EIGEN YOPADEL-PLEIN AAN MET YOPADEL-GARANTIES

Een eigen YoPadel-plein voor uw tennisclub, gemeente of bedrijf is een goed idee, want een Yo-Padel-plein biedt een maximaal speelplezier op een minimum aan ruimte.
Het wordt echter pas een goede investering als u die ook kwalitatief laat aanleggen. Met de YoPadel-garanties beleeft u jarenlang onbezorgd plezier van een heel rendabele investering!

HOE WORDT EEN YO PADEL TERREIN AANGELEGD ?

Bekijk het filmpje hier

Video afspelen

U KAN UW YOPADEL-TERREIN OOK LEASEN. MISSCHIEN INTERESSANT VOOR U?

Een YoPadel-terrein is een beperkte investering met een zeer korte terugverdientijd. Doorgaans verdient u de volledige aankoop terug binnen één jaar.

Toch heeft u misschien niet meteen het volledige bedrag in kas om de investering te prefinancieren. In dat geval hebben we een aantrekkelijke YoPadel Leasingformule voor u klaarliggen.

PADEL, DE SNELSTGROEIENDE SPORT TER WERELD

Padel is als sport aan een opmerkelijke opmars bezig. In Argentinië, dat meer dan 10.000 Padel-pleinen telt, kun je het nu al de nationale sport noemen. Maar ook in Spanje is Padel de tweede belangrijkste sport geworden, na Koning Voetbal.
Wereldwijd spelen nu reeds meer dan 10 miljoen mensen eregeld een spelletje Padel.

PADEL, MET 4 SPELERS VOOR DUBBEL SPEELPLEZIER EN EEN 4-VOUDIGE OMZET

Het mooie aan Padel is dat het speelveld de helft kleiner is dan een tennisterrein. Dat betekent dat er twee Padel-pleinen passen op de plaats van één tennisveld.

Komt daarbij dat Padel bij voorkeur met 4 spelers beoefend wordt, terwijl tennis veelal met zijn tweeën gespeeld wordt. De omzet van een Padel-plein ligt dan ook maar liefst 4 keer hoger dan die van een tennisveld.

Vragen, Gratis offerte? Neem vandaag nog contact op >