AANLEG, INSTALLATIE EN ONDERHOUD VAN PADEL COURTS
Yopadel aanleg Padelbanen

DE YOPADEL-GARANTIES VOOR EEN PADEL-TERREIN IN TOPCONDITIE!

De YoPadel-formule voor de aanleg van een kwalitatief padel-terrein ligt in de jarenlange knowhow en ervaring van de deelnemende YoPadel-partners en de bewuste keuze voor materialen van topkwaliteit.

Onze YoPadel-bouwformule is er dan ook 100 % op gericht om een kwalitatief Padel-terrein af te leveren dat de tand des tijds moeiteloos doorstaat en waarop het aangenaam blijft om op te spelen.

DE YOPADEL "DETAILS" DIE HET VERSCHIL MAKEN

Klik op de afbeeldingen voor alle details

YOPADEL, MADE IN BELGIUM

YoPadel bvba is een Belgisch bedrijf, werkt met Belgische medewerkers en met Belgische producten..

Daardoor beheersen we het volledige productieproces tot en met de installatie en oplevering. Bovendien kunnen we op die manier onze Padel-terreinen ook personaliseren qua kleur en opties. Het onderhoud gebeurt uitsluitend door ons eigen Belgische personeel.

YOPADEL-TERREINEN VOLDOEN VOOR 100 % AAN DE AANBEVOLEN EUROPESE NORMERING

Het lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk zien we veel Padel-terreinen die niet beantwoorden aan deze Europese norm.

Met name bij de glasdikte. Daar zien we dat er vaak het goedkopere 10 mm-glas geplaatst, terwijl de aanbevolen veiligheidsnorm op 12 mm ligt.

2 mm verschil lijkt misschien klein in absolute cijfers, maar het gehard glas van 12 mm dat we voor YoPadel-pleinen gebruiken is daardoor wel 20 % sterker en dus ook veiliger!
Bovendien kan het afwijken van die aanbevolen norm aanleiding geven tot vervelende discussies met de verzekering bij gebeurlijke ongevallen. En dat wil niemand meemaken. Met een YoPadel-plein zit u op dat vlak 100 % safe.!

YOPADEL, MET KUNSTGRAS VAN BEWEZEN TOPKWALITEIT.

Het toegepaste kunstgras is een kwaliteitskenmerk waar vaak overheen gekeken wordt. Ten onrechte, want de kwaliteit van het kunstgras is dé bepalende factor voor constant kwalitatief speelplezier doorheen de tijd.
Kunstgras van topkwaliteit garandeert namelijk een uniforme ‘bots’ van de bal.
Bij YoPadel laten we niets aan het toeval over en kozen we voor Lano Sports, een Belgische kunstgrasfabrikant met meer dan 30 jaar ervaring. Het Lano Sports kunstgras werd doorheen de jaren telkens verbeterd op zijn technische eigenschappen. Het garen dat we gebruiken, verdiende zijn sporen in het toptennis en in de veeleisende hockeysport.
Lano Sports behoort als Preferred Supllier van de FIH (Intertnationale Hockeyfederatie) tot de wereldtop in de hockeywereld. Het spreekt dan ook vanzelf dat YoPadel graag met deze Belgische kampioen werkt.

De hoge densiteit en verwikkeling van de vezels staan garant voor een zeer lange levensduur van makkelijk 8 jaar. Standaard zijn de Lano Sports kunstgrasmatten beschikbaar in groen en blauw, maar andere kleuren zijn eveneens bespreekbaar.

YOPADEL, EIGEN ENGINEERING, EIGEN MONTAGE EN EIGEN ONDERHOUD.

Niet alleen de kleur van het kunstgras kunnen we personaliseren. Als ontwikkelaar van Padel-pleinen heeft YoPadel het volledige engineerings- en productieproces in eigen handen. Daardoor kunnen we heel ver gaan in de personalisering van uw eigen YoPadel-terrein, zoals:

  • Uw eigen kleur van palen en draadpanelen
    (te kiezen uit alle RAL-kleuren)
  • Uw eigen logo verwerkt in de constructie
  • Uw eigen zitbankjes
  • Uw eigen lockerkasten
  • Uw eigen vuilnisbakjes
  • Uw eigen bekerhouders

YoPadel maakt als enige gebruik van kwaliteitsbuizen die gebeitst worden voor het coatingproces, wat een zeer zuiver oppervlak garandeert. Ook ons coatingproces is uniek omdat we gebruik maken van de laatste nieuwe primercoatings en afwerken met een kwalitatieve polyester eindlaag in diverse RAL-kleuren..

Deze coating biedt een veel betere bescherming tegen corrosie, wat – zeker aan zee – een onmiskenbare troef vormt en het onderhoud sterk vermindert.
Onze eigen montage- en onderhoudsploeg zorgt ervoor dat uw YoPadel-plein steeds in topconditie blijft en ook bij onverwachte probleempjes zijn we uiteraard snel ter plaatse.

YOPADEL, ENERGIEZUINIGE VERLICHTING VAN UW YOPADEL-TERREIN

Voor het rendement van uw YoPadel-terreinen is het uiteraard noodzakelijk dat er ook ’s avonds gespeeld kan worden. Een uitstekende verlichting is dan ook essentieel.
YoPadel opteerde hier voor de allernieuwste LED-schijnwerpers van TECONEX, meer specifiek de APOLLO ONE LED-armaturen. Deze werden specifiek ontwikkeld voor een superieure verdeling van het licht over het hele terrein, zoals uit de lichtstudie blijkt:
Verder bieden de TECONEX lichtarmaturen de beste balans tussen levensduur (méér dan 100.000 lichturen), lumen/watt verhouding, energieverbruik en kosten. Zo zijn ze tot wel 50 % energiezuiniger dan andere verlichtingsoplossingen.
DE YOPADELGARANTIES

Belgische topkwaliteit

100 % volgens alle wettelijke normen

Eigen engineering

Eigen montage

Eigen onderhoud

Kunstgras van bewezen levensduur en performantie

Beste lichtkwaliteit/kost verhouding

YOSERVICE - ONDERHOUD VOOR UW PADELTERREIN

Een padelcourt heeft wel degelijk onderhoud nodig. Bij yopadel komen wij 2 maal per jaar bij u langs.

Eénmaal voor een visuele controle en ingrijpen waar nodig, de naden controleren, de metaalstructuur, de hechtingspunten, enz… 

De tweede keer komen we voor een grondige onderhoudsbeurt met een specifieke reinigingsmachine, technisch noemen we dit “décompacteren”. Het zand wordt gefilterd en opnieuw verdeeld. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw kunstgrasmat en blijven de sporttechnische eigenschappen gegarandeerd.

We staan open om ook oudere terreinen te onderhouden en zodoende de levensduur te verlengen.
Daarvoor staat YoPadel team 24/7 klaar voor u.